WILDvanNATUUR - FOTO-EXCURSIES || Leerzame excursies naar de mooiste natuurgebieden van Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag 6 > Excursies

WILDvanNATUUR.com.
Ben je helemaal gek van de natuur en zou je er nog veel meer van willen genieten? Dan is ons programma WILDvanNATUUR.com misschien wel iets voor jou!

Bij WILDvanNATUUR.com schrijf je in voor de duur van 2 jaar. Het kan op de 1e dag van iedere maand ingaan.
Het is een exclusief programma voor fotografen en filmers met passie voor de natuur. Per jaar worden er maximaal 100 deelnemers toegelaten. Je schrijft in en betaald eenmalig je deelnamegeld.
Vervolgens kun je kiezen uit
zeer veel activiteiten. Alle activiteiten van deze website vallen onder dit programma, maar er is nog veel meer te beleven.
Er zijn ook technische trainingen en unieke excursies die je alleen als lid van WILDvanNATUUR.com kunt meemaken:
zoals een workshop met een floating hide (drijvende schuilhut), een workshop met een heuse drone, een macrofotografie workshop en terreinscouting (leren de natuur te 'lezen' zodat je kansen op goede foto's enorm toenemen).

Ook zijn er veel mogelijkheden om met een klein gezelschap (3 personen) met een natuurfotograaf op pad te gaan in het gouden uur... en dat
met mooi-weer-garantie!
Hoe we dat doen? Kijk maar eens op www.WILDvanNATUUR.com

Korting: als WILDvanNATUUR-lid krijg je korting op alle trainingen van BURST of COLORS en alle foto-excursies van  FOTO-EXCURSIES.nl.

Ideaal voor iedereen die de natuurfotografie een warm hart toedraagt, beseft dat we veel moois om ons heen hebben en daarvan het hele jaar wil genieten.

WILDvanNATUUR is een samenwerkingsverband met
CameraTools en Landschap vzw

Burst of Colors biedt ook technische trainingen aan. Wil je meer leren over de techniek van het fotograferen, filmen of nabewerken van foto's of filmbeelden kijk dan op onze website voor trainingen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu