Waterleiding Duinen - FOTO-EXCURSIES || Leerzame excursies naar de mooiste natuurgebieden van Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag 6 > Excursies

De Amsterdamse Waterleidingduinen is een uniek natuurgebied: naast damherten zijn er ook vossen, veel vogelsoorten en natuurlijk prachtige duinlandschappen te fotograferen. We vertrekken in de vroege ochtend om de zon te zien opgaan. We maken daarbij dankbaar gebruik van de gouden stralen van de zon. Dat 'gouden uur' levert vaak prachtige foto's op. We lopen een mooie tocht door het gebied. Zoals bij al onze excursies is er volop tijd voor fotograferen. In de praktijk wordt je uitgelegd hoe je het beste kunt omgaan met sluitertijd, diafragma en compositie.

INSCHRIJVEN >

Damherten en vossen voor je lens? Dat kan hier...  
Tijdens deze foto-excursie ontmoet je onderweg niet alleen fraaie landschappen, maar ook damherten. Ze zijn in dit gebied niet te missen. Ze bevolken de bossen en duinvalleien. De dieren zijn hier gewend aan wandelaars en laten zich redelijk gemakkelijk fotograferen. Er is ook een reële kans om vossen tegen te komen.
De tips van de excursieleider zijn heel praktisch en direct inzetbaar. Je leert hoe je sporen herkent en hoe je zelf een fototrip voorbereid, zodat de kans op geslaagde beelden toeneemt.
Leren in de praktijk, dus. Misschien wel de leukste manier van leren.

Burst of Colors biedt ook technische trainingen aan. Wil je meer leren over de techniek van het fotograferen, filmen of nabewerken van foto's of filmbeelden kijk dan op onze website voor trainingen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu