Macrofotografie - FOTO-EXCURSIES || Leerzame excursies naar de mooiste natuurgebieden van Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag 6 > Excursies

Tussen talloze Passiebloemen en Aristolochia's fladderen de mooiste vlinders.Vlindertuin de Passiflora Hoeve (Harskamp) is de locatie waar we onze kennis gaan verbreden op het gebied van macro-fotografie. De Passiflora Hoeve is een lustoord  voor de fotograaf. In de vlindertuinen vliegen veel soorten tropische en Europese vlinders rond. Ook vind je er vlindereitjes, rupsen en cocons. Met een beetje geluk zie je een vlinder uit een cocon kruipen. Leer veel over beeldcompositie, lichtval, macro en scherptediepte in deze leerzame excursie.

INSCHRIJVEN >

De Passiflorahoeve biedt onze cursusgroepen speciale mogelijkheden om bijv. rupsen en poppen van zeer dichtbij te fotograferen. Ook vinden er instructiemomenten plaats in de presentatieruimte. Zes uur intensief bezig zijn met je hobby en thuiskomen met foto's waarvan je niet wist dat jij ze kon maken...
Beperkte groepsgrootte, veel persoonlijke aandacht.

Burst of Colors biedt ook technische trainingen aan. Wil je meer leren over de techniek van het fotograferen, filmen of nabewerken van foto's of filmbeelden kijk dan op onze website voor trainingen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu