Landschap vzw - FOTO-EXCURSIES || Leerzame excursies naar de mooiste natuurgebieden van Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag 6 > Excursies

Landschap vzw is een frisse nieuwe natuurvereniging voor Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's. Zij organiseert kwaliteitsvolle natuurbeleving en wil concrete natuurbehoudsprojecten ondersteunen en op poten zetten.

Deze wandelingen zijn uitsluitend te boeken als je lid bent van  Landschap vzw (Lidmaatschap kost €22 per jaar en daarvoor ontvang je 4x per jaar het tijdschift).
Lid worden van Landschap vzw kan hier.

Let op: deze excursie is een wandelexcursie - geen foto-excursie. Natuurlijk kun je al wandelend door dit prachtige landschap hier en daar een snapshotje maken, maar we gaan vooral een flinke wandeling maken. Dus haal je wandelschoenen maar uit het vet...

Wandeling tussen zwarte damherten en hooglanders.
Bezoek de veelzijdige locatie op de Veluwe: het wemelt er van de dieren. Behalve herten zoeken reeën, wilde zwijnen en boommarters geregeld de bosrand op. Bijzondere vogels die je er kunt horen of zien zijn geelgors, tapuit, raaf en drie soorten spechten. Op de heide leven reptielen als hazelworm, adder en zandhagedis. En de imposante hooglanders kom je vrijwel zeker tegen! Het gebied heeft alles wat de Veluwe aantrekkelijk maakt: uitgestrekte bossen en eindeloze heidevelden in een glooiend landschap, waar je heerlijk kunt wandelen.

Wandeling door de Waterleidingduinen.
In de Amsterdamse Waterleidingduinen mag je overal van de paden af. Genoeg te beleven. Het wemelt er van de damherten.
Er zijn ook vossen die aan de aanwezigheid van mensen gewend zijn.
In dit prachtige, afwisselende gebied gaan we een flinke 8 kilometer lange wandeling maken.

Wandeling door de Gelderse Poort.
In de Nieuwe Wildernis van de Gelderse Poort mag je overal van de paden af. Er zijn zelfs stukken waar nauwelijks paden zijn. Deze natte natuur is het domein van de bever en eindeloos veel watervogels.
In dit prachtige, afwisselende gebied gaan we een flinke lange wandeling maken van ongeveer 10 kilometer. Rubberlaarzen sterk aanbevolen.

Nederland
België

Ja

Tip

Tip

Burst of Colors biedt ook technische trainingen aan. Wil je meer leren over de techniek van het fotograferen, filmen of nabewerken van foto's of filmbeelden kijk dan op onze website voor trainingen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu