App - FOTO-EXCURSIES || Leerzame excursies naar de mooiste natuurgebieden van Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag 6 > Excursies

Gratis op de hoogte blijven van tips voor natuurfotografie.
Elke maand een tip voor natuurfotografen: de ene keer een goede locatie om jonge zwijntjes te fotograferen, de andere keer de beste plekjes voor herfstfotografie. Als je onze gratis App installeert (beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons en tablets krijg je elke week een aitomatische melding op je telefoon. Vanuit de App kun je ook reageren op onze berichten voor bijv. uitgebreidere informatie.

Onze app is een Feedreader die je - als je dat wilt - ook andere nieuwtjes kunt laten binnen halen. Hieronder staat beschreven hoe je de App installeert, de juiste instellingen geeft en gebruikt.  Je gebruik van deze App wordt niet door FOTO-EXCURSIES bekeken. Je gegevens worden niet door ons verspreid en je wordt niet verder benaderd. Wil je persoonlijke informatie via email ontvangen schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

lijn

Gratis...
Download onze app op je telefoon of tablet (informatie)
Eenmalig:  Voeg in de app www.foto-excursies.nl toe of klik op je telefoon of tablet op deze link: app inhoud

Iedere keer dat we een nieuw artikel plaatsen krijg je automatisch een bericht (een zg. notificatie) op je telefoon.  

Je kunt de berichten ook lezen op onze Blog: daar kun je ook reageren op de berichten. Je reactie wordt niet openbaar en kan alleen gelezen worden door FOTO-EXCURSIES.nl

lijn
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu